Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les tartelettes fines
- 240 g de beurre (dont 40 g de beurre fondu)
- 200 g de farine de blé
- 90 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- 3 pommes
La purée de boudin noir
- 70 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 250 g de boudin noir (2 boudins)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
Le sorbet à la pomme et le dressage
- 60 g de sucre en poudre
- 500 g de pommes, coupées en morceaux et congelées à plat dans un sac de congélation
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2003.4 kJ / 482.2 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Salade caesar à la fourme
50 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1h 30min
Roulé de pintade au chou
1h 10min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Petits flans de poisson
1 Std. 5 Min
Burgers sucrés
3h
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13h 15min
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2h
Île flottante au foie gras
25 phút
Opéra de foie gras
24h
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55 Min