Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 50 g d'eau
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 100 g d'œufs de lump rouges (en réserver un peu pour la décoration)
- ½ zeste de citron jaune, émincé finement
- 4 brins d'aneth frais, équeutés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 238 kJ / 57.1 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 101.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Couronne de magret séché à l'ossau-iraty
1h 40min
Nage de crustacés au champagne
1h 5min
Bûche de la mer
13h
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1h
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Crème de sardine au whisky
5min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h