Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel
- 50 g d'eau
- 2 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 100 g d'œufs de lump rouges (en réserver un peu pour la décoration)
- ½ zeste de citron jaune, émincé finement
- 4 brins d'aneth frais, équeutés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 238 kJ / 57.1 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 101.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poisson
1h
Terrine aux deux poissons
1h
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 min
Minitartelettes fines tomates et comté
1h 15min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1 Std. 40 Min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Tartelettes fleurs
1h 15min
Tomates cocktail farcies au guacamole
30 min