Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 8 pommes reinettes (1000 g env.), coupées en huit
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. (dont 250 g très froids)
- 6 œufs
- 500 g de lait
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 80 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2065.6 kJ / 498.6 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 124.6 mg
Alternatieve recepten
Bûche poire-caramel
9 Std. 15 Min
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min
Fontainebleau aux pommes
2h 30min
Bûche banane-cacahuète
4 Std.
Tarte tropézienne façon paris-brest
3h
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Gâteau mousse au praliné
13h
Charlotte aux framboises
3 Std. 40 Min
Entremets aux pommes à la vanille
4 Std. 40 Min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12 godz.