![Le vendômois Le vendômois](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d9a77012-395d-46d7-9431-99f4215e5c6d/Derivates/b31dbdf2-8743-49f1-b1e5-04c69725dc9e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 8 pommes reinettes (1000 g env.), coupées en huit
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. (dont 250 g très froids)
- 6 œufs
- 500 g de lait
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 80 g de sucre en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2065.6 kJ / 498.6 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 40.6 g
- Vetten
- 32.6 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 124.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de framboises
1h 15min
Tarte abricot-pistache
1h 15min
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Marquise au chocolat, crème anglaise
6u. 35min
Grand financier à la noisette
55min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45min
Mini éclairs aux fraises Tagada
24 Std.
Croustade gasconne aux pommes
45min
Gratin d'abricots au pralin
30min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Entremets ananas aux petits-beurre
3hod. 15min