Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, pelées et coupées en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g d'échine de porc, désossée, coupée en cubes de 3 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de porto rouge
- 500 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 c. à soupe de persil frais, haché
- 150 g de pâte brisée maison
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2522 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Pâté lorrain
15 godz. 30 min
Feuilleté de volaille aux pommes et champignons
1 Std. 30 Min
Tourte aux champignons et poulet
2 Std. 15 Min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Beignets aux pommes
1h 20min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Tourte du lundi
1 Std. 5 Min
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 Min