Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait
- 110 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le plat
- 80 g de comté, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de semoule de blé dur
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- eau salée
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 6 tranches fines de lard
- 6 tranches de fromage à raclette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2739 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisse de morteau briochée
5h 25min
Saucisson brioché
2h 50min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Veau bolognaise et polenta
35min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min