Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de tomate, coupée en deux
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'échalotes
- 3 œufs
- 200 g de farine de blé
- 30 g de jus de citron
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 100 g d'huile de tournesol
- 100 g de gruyère râpé
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 400 g de flétan, sans la peau et coupé en dés
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 840 kJ / 200.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 185.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps de rillettes de cabillaud, chou rouge, roquette et sauce curry-gingembre
1h
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1h
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Bouchées de concombre et fromage frais
12h
Bouchées aux chorizo et poivron
1h 15 min
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1h 45min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Muffins au saumon et à l'aneth
45min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Terrine aux deux poissons
1h