Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 20 g de beurre
- 4 - 5 pommes pelées et épépinées
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en lamelles
- fleur de sel, pour la finition
- poivre moulu, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 472.5 kJ / 113.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 167.5 mg
Alternatieve recepten
Rillettes de pétoncle
50min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives
1h 15min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Crumble au foie gras
1h 10min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Champignons farcis aux pruneaux
30 Min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Tartelette à l'avocat
45min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min