Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 20 g de beurre
- 4 - 5 pommes pelées et épépinées
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en lamelles
- fleur de sel, pour la finition
- poivre moulu, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 472.5 kJ / 113.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 167.5 mg
Alternatieve recepten
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1 Std. 15 Min
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2h 30min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 godz. 45 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 godz. 45 min
Palmiers saumon aneth
40 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1h
Petits choux au saumon fumé
1h 10min
Verrine saumon-endive
10min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min