Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sel
- 20 g de beurre
- 4 - 5 pommes pelées et épépinées
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, coupé en lamelles
- fleur de sel, pour la finition
- poivre moulu, pour la finition
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 472.5 kJ / 113.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 167.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés au jambon
13h
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Cheesecake au saumon
4h
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1hod. 30min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Palmiers feuilletés au fromage
1 Std. 45 Min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40 Min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15min