Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de faisselle
- 3 échalotes, coupées en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 botte de ciboulette fraîche, coupée en tronçons
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 98.8 kJ / 23.6 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 Std. 30 Min
Bredele à la cannelle
1 Std.
Butterbredele
2 Std. 30 Min
Bredele à la noisette
1 Std.
Manneles
1 Std. 30 Min
Pâté lorrain
15 godz. 30 min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Spritzbredele
25min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min