Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de carotte, coupée en brunoise
- 100 g de petits pois frais
- 150 g de haricots verts, coupés en tronçons
- 60 g de navet, coupé en brunoise
- 160 g de pomme de terre, détaillée en dés
- 3 feuilles de menthe fraîche
- 3 brins de persil plat, frais
- 125 g de yaourt
- 10 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- le jus d'un demi-citron
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 314 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jardinière de légumes
40min
Salade bretonne
2h 15min
Macédoine du jardin
30min
Macédoine au saumon et mayonnaise légère
1 Std. 20 Min
Jardinière de légumes
40min
Petits légumes de printemps au bouillon
35min
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
1 Std. 15 Min
Salade de petits légumes au chèvre
35min
Salade de l'île de Ré
35min
Salade russe à la betterave
1 Std. 10 Min
Salade d'hiver
35min
Salade de riz au thon et aux œufs
1 Std.