Paccheri farcis ricotta-épinards
TM6 TM5 TM31

Paccheri farcis ricotta-épinards

2.7 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g de parmesan, en morceaux
  • 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
  • 1500 g d'eau
  • 1 c. à soupe de gros sel
  • quelques pignons de pin
  • 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
  • 1 filet d'huile d'olive
  • 250 g de ricotta
  • du sel
  • du poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1485 kJ / 355 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten