Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, en morceaux
- 200 g d'épinards frais, hachés grossièrement
- 1500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- quelques pignons de pin
- 180 g de pâtes sèches, type paccheri (grosses pâtes comme des demi-cannelloni)
- 1 filet d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1u. 45min
Donuts
3h 50min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Poireaux et conchiglioni farcis au veau
1h 10min
Conchiglioni farcis aux champignons
45 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1 Std.
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Crêpes à la ricotta et aux épinards
1h 40 min
Fatayers aux épinards
1h 40 min
Pizza blanche à la ligurienne
1u. 45min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min