Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 420 g de châtaignes cuites et pelées (en bocal, sous vide ou maison)
- 2 tranches épaisses de lard fumé, coupées en dés
- 2 brins de thym frais
- 50 g de beurre, coupé en dés
- 500 g de bouillon de volaille
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de farine de blé
- 2 œufs, battus
- 60 g de chapelure fine
- huile de friture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3228 kJ / 772 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleines jambon-comté
1h 35 min
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1h 10 min
Bouchées boudin-pomme
1h 30 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10 min
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Kouign-amann aux bananes et à la vanille
3 Std. 30 Min
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1h 35 min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3h
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1h
Croquettes d'automne au cèpe
2 godz. 45 min
Fondue savoyarde
15 min