Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz basmati
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 100 g de tomates confites, coupées en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 125 g de chorizo doux, coupé en rondelles fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.3 kJ / 546.3 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thon basquaise
30 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min
Quiche aux fruits de mer, ail et persil
1 Std. 45 Min
Brandade de morue et persillade
50 min
Lotte à la diepoise
40 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Cassoulet de la mer
50 min
Bourride
1 godz.
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min