Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz basmati
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 100 g de tomates confites, coupées en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 125 g de chorizo doux, coupé en rondelles fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.3 kJ / 546.3 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Gratin de moules au curry
50 Min
Cassoulet de la mer
50 Min
Gratin de poissons à la choucroute
40 Min
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1h 5min
Spaghetti aux fruits de mer express
1 Std. 10 Min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 Min
Pâtes aux moules et au safran
25 Min
Thon basquaise
30 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 Min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min