Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz basmati
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 100 g de tomates confites, coupées en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 125 g de chorizo doux, coupé en rondelles fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2287.3 kJ / 546.3 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1962 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bar cuit au four à l'italienne avec trempette aux poivrons grillés et salade de fenouil
40 dk
Gratin de poissons à la choucroute
40 dk
Thon basquaise
30 dk
Ragoût de poulpe méditerranéen
1u. 35min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Cassoulet de la mer
50min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Brandade de morue et persillade
50min
Rougail de poisson
40 dk
Lotte vapeur façon tajine
1 godz. 45 min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Bourride
1sa