Compatibele versies
Sauté d'agneau, gratin poires-pommes de terre et sauce au parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en lamelles
- 400 g de poires, coupées en lamelles
- beurre, pour le plat à gratin
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1000 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- 1 oignon
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 100 g de parmesan râpé
- 10 tranches de fromage à raclette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7487.3 kJ / 1802 kcal
- Eiwitten
- 88.3 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 143.3 g
- Verzadigd vet
- 77.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1782.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette des rois chocolat et café
2 godz. 45 min
Poulpe à la vanille
1 Std. 20 Min
Travers de porc sauce au café
40min
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1 Std. 20 Min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4 Std. 10 Min
Tajine de poulet aux carottes et pruneaux
2 godz. 10 min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2 godz. 10 min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1h
Moules au roquefort
40min
Cailles farcies au foie gras
55min