Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 10 feuilles de basilic frais
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 60 g de feta, coupée en morceaux
- 50 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 4 cuisses de lapin désossées
- 30 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 780 g d'eau
- 240 g de semoule de blé dur moyenne
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux de 2 cm
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2732.8 kJ / 651.3 kcal
- Eiwitten
- 46.3 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1322.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Souris d'agneau
1h 15min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1h 10 min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50 min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1h
Lapin à la provençale
1h
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin à la moutarde
1h
Pot-au-feu
1h 35 min