Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de parmesan, détaillé en cubes (3 cm)
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais, équeutés et hachés
- 3 c. à soupe de feuilles de persil frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de ricotta
- 5 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de beurre, pour le moule
- 400 g de pâte feuilletée (dont 1 pâton de 275 g et 1 de 125 g)
- Voeding
- per 1 parts
- Calorieën
- 2074 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux champignons et aux marrons
1h 30min
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Couronne de légumes aux graines de courge
1h 20min
Pizza basilic, courgette et chèvre
2h
Clafoutis salé aux fèves, bacon et feta
1u. 15min
Tarte aux courgettes et tapenade
1u. 15min
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min
Quiche oignon-fenouil
1h 10min