![Pot-au-feu madrilène Pot-au-feu madrilène](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F63C73F9-430D-479A-AC6F-E588EEB861EA/Derivates/72956873-0c32-4a43-9fe5-3b8e7c187da5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de pois chiches en conserve, rincés et égouttés
- 1 os de jambon, coupé en deux (150 g env.) (optioneel)
-
1
os à moelle de veau (100 g env.)
of 1 os à moelle de bœuf (100 g env.) - 250 g de collier de veau ou blanquette
- 100 g de lard frais
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 boudin noir (100 g env.)
- 1 chorizo (100 g env.)
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- ¼ chou blanc, coupé en deux ou trois morceaux
- 250 g de poulet (cuisses)
- 2 gousses d'ail
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 50 g de vermicelles
- 1 brin de menthe poivrée, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 34.15 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 41.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Paupiettes d'agneau
1 Std. 30 Min
Pot-au-feu de pintade
1 Std. 20 Min
Chou farci à la sauce tomate
1 Std. 45 Min
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15min
Farci charentais
2 Std.
Pot-au-feu
1h 35min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Gratin de christophine au vivaneau
1 godz. 10 min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1 Std. 30 Min