Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 130 g de mascarpone
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait de coco
- 65 g de sucre glace maison
-
1
sachet de sucre vanillé
of 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)") - 70 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 1 c. à café de jus de citron
- 3 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Eton mess à la mangue et au citron vert
15min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6h
Entremets mangue-coco
2 godz. 25 min
Mousse fruits de la Passion
2j 30 menit
Bavarois Passion-coco
8h 10 min
Petites mousses Passion
3h 20 min
Bavarois litchis-framboises
4 Std.
Pannacotta aux myrtilles
4j 30 menit
Tiramisu citron vert et framboises
25 min
Douceur mangue-Passion
15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min