Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 130 g de mascarpone
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (4 g) et un récipient d'eau froide
- 150 g de lait de coco
- 65 g de sucre glace maison
-
1
sachet de sucre vanillé
of 1 c. à café bombée de sucre vanillé maison (voir "Conseil(s)") - 70 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 2 blancs d'œufs
- 1 c. à café de jus de citron
- 3 fruits de la Passion, la pulpe seulement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1552 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Douceur mangue-Passion
15min
Tarte aux fruits de la Passion et au citron
3h 40 min
Bavarois Passion-coco
8h 10min
Petites mousses Passion
3 Std. 20 Min
Mousses de framboises
1h 15min
Passion curd
1h 10min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 Std. 30 Min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Mousse fruits de la Passion
2 Std. 30 Min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Mousse citron vert-basilic
2 Std. 30 Min