Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 185 g de farine de blé
- 25 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La garniture
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g par feuille), et un récipient d'eau froide
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- 300 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 125 g de yaourt nature
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1325.5 kJ / 317.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 38.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3u. 25min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Parfait glacé au chocolat
12sa 20 dk
Bûche banane-cacahuète
4u.
Charlotte chocolat-coco
12h
Tarte choco-cookies
12h 25min
Manguier
5h
Cheesecake framboises
5h
Tarte tropézienne façon paris-brest
3hod.
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Entremets façon tiramisu
5h