Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre froid, coupé en morceaux
- 185 g de farine de blé
- 25 g d'eau froide
- 1 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de sucre vanillé maison
La garniture
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g par feuille), et un récipient d'eau froide
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de jus de citron
- 300 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 125 g de yaourt nature
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1325.5 kJ / 317.5 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 38.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15min
Praliné chocolat-noisette
1h
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45 min
Dômes banane et chocolat
6 Std. 30 Min
Pannacottas aux épices
4 Std. 30 Min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1h
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30 min
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3 Std. 40 Min
Poires duchesse
12h 25 min
Eclair à la Passion
3h 20min