Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache chocolat blanc et menthe
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille)
- 50 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 feuilles de menthe fraîche
Le biscuit aux amandes
- 90 g de beurre
- 90 g de sucre roux
- 220 g d'amandes émondées
- 1 pincée de sel
- 15 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 melon
- 2 pêches
- 125 g de framboises fraîches
- 150 g de groseilles à maquereau rouges
- 5 feuilles de menthe fraîche, les sommités seulement
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 15874 kJ / 3816 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 226 g
- Vetten
- 291 g
- Vezels
- 57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25min
Charlotte aux framboises
3 godz. 40 min
Charlotte aux fraises
3 Std. 35 Min
Royal à la mousse de cassis
8 godz. 30 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Charlotte mangue-Passion
5h
Fraisier
12h 45min
Tartelettes pistache-framboise
50min
Le rose-framboise
5h
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.