Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour fariner
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 75 g de beurre, et un peu pour le moule
La garniture
- 75 g de sucre
- 1 jaune d'œuf
- 500 g d'eau
- 75 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 300 g de lait
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 20 g de beurre
- 2 c. à soupe de sucre roux
- 550 g de pommes à cuire (3-4 pommes), coupées en quartiers
- 15 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1748.8 kJ / 414.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Tarte crémeuse aux fraises
2h
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1 godz. 5 min
Tourtière aux pruneaux
55min
Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur
1h
La tarte au sirop d'érable
55min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Pudding aux poires et chocolat
2h
Tarte façon "crème brûlée"
4h
Flaugnarde aux poires
50min