Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h
Bûche poire-caramel
9h 15 min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4h 35min
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Bûche glacée abricot-framboise
1 Std. 20 Min
Tarte fine façon cheesecake
4h
Charlotte aux fraises
3 godz. 35 min
Carré aux fraises
13 Std. 15 Min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Verrine mocaccino et caramel
45 Min
Entremets façon tiramisu
5h