Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 80 g de sucre en poudre
- 40 g de cacao en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
-
3
c. à soupe de beurre de cacao
of 20 g de beurre - 50 g de vermicelles à gâteau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 830.9 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 37.8 g
- Natrium
- 5.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13h
Rochers coco
30min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 godz. 15 min
Saucisson au chocolat
6 godz. 25 min
Entremets vanille-caramel
2 godz.
Cookies cœur bonbon au caramel
30min
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Mendiants au chocolat
30min
Pâte de speculoos
10min