Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de fromage blanc 40 % m.g.
La pâte sablée
- 250 g de farine type 55
- 125 g de beurre mou, en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
La mousse à la poire
- 50 g d'eau
- 4 poires, pelées et coupées en morceaux
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 50 g de sucre en poudre
- ½ c. à café extrait de vanille
La sauce caramel au beurre salé
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre demi-sel, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2851.8 kJ / 682.6 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 85.4 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 74.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Mayonnaise version allégée
10min
Sauce caramel au whisky
35 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min
Caramel de base
25min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Tiramisu citron vert et framboises
25min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2h 50min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5 Std.