Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les macarons
- 100 g de sucre glace maison
- 75 g de pistaches en poudre
- 75 g de poudre d'amande
- 4 blanc d'œuf
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
La crème mascarpone, pistache, vinaigre de framboise
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 50 g de pâte de pistache
- 100 g de mascarpone
- 15 g de sucre glace maison
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
Le dressage
- 600 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155.2 kJ / 275.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
3 Std. 40 Min
Macarons fraise-amaretto
24h
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Minipavlovas
3h 45min
Choux vanille-framboise
2h 30min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Petites mousses Passion
3h 20min
Pavlova aux fruits rouges
4h
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min