Compatibele versies
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le cheesecake cuit
- 60 g de beurre, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 200 g de biscuits speculoos
- 450 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 g de crème liquide entière
- 2 œufs
- 40 g de sucre en poudre
La mousse cheesecake
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 30 de sucre en poudre
- 40 g de jus de citron
- 2 pincées de vanille en poudre
- 300 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
Le coulis aux fruits exotiques
- ½ citron vert non traité
- 20 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- ¼ c. à café d'anis vert en poudre
- ¼ c. à café de vanille en poudre
- 100 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 50 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (4 fruits env.)
- 75 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de litchis frais ou au sirop, coupés en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2314.4 kJ / 554.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Gianduja choco-Passion
18h 20min
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Tarte au lemon curd et aux framboises
3h 20 min
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3 godz. 25 min
Cheesecake fraise-ricotta
1j
Cheesecake fraise-citron vert
5h
Tarte aux fraises, crème à la pistache
2j 30 menit
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40 min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Banoffee
2h 35 min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.