![Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C354177A-A84E-4381-B2B9-637647BCADF5/Derivates/646f8524-5a43-41f1-a624-aa9938556e12.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace à la pistache
12h
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2hod. 45min
Soupe de framboise aux litchis
1h 15min
Crème de pistache
10min
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3 Std. 45 Min
Glace au sarrasin
12h
Eclairs de printemps à la verveine
24h
Crème brûlée au champagne
2 godz. 25 min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30min
Carrés menthe-chocolat
5h
Tartelette citron vert-gingembre
12h