Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduja choco-Passion
18h 20 min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Tartelettes à la bergamote
3h 40 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Financiers à la pistache
45min
Gianduja maison
4h 25min
Crème de pistache
10 Min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12sa
Glace à la pistache
12sa
Glace caramel au beurre salé
12sa
Glace stracciatella
12sa
Choux au thé matcha, cœur fruit de la Passion
2h 55min