Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace à la fève tonka (la veille)
- 100 g de lait
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de fève tonka, fraîchement râpée
- ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les copeaux de chocolat et la finition (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2508 kJ / 602.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12sa 30 dk
Miroir à la framboise
15min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5h 30min
Dessert : pomme d'amour
6h
Macarons glacés mangue-orange
6 godz. 5 min
Le drômois
12 godz. 45 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Cupcakes à la violette
1 Std. 50 Min
Eclairs de printemps à la verveine
24 Std.