Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
Le sorbet à la pêche (le jour même)
- 70 g de sucre en poudre
- 700 g de pêches, préalablement mondées, coupées en morceaux et congelées à plat
La crème chantilly au clou de girofle
- 60 g de sucre en poudre
- 6 clous de girofle
- 250 de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 de mascarpone
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1502.3 kJ / 357.9 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dacquoise aux framboises
2h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Croustillant chocolat-framboise
16h
Boule coco-mangue
9h
Couronne fruitée
6h
Verano
12h 45min
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Vacherin glacé à l'abricot
4h 30min
Vacherin à la mangue et à la vanille
22 Std.
La dacquoise aux fruits d'été
15hod. 45min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min