Compatibele versies
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de poires, en cubes
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de cassonade
- 50 g de noisettes
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de sucre glace
- 35 g de farine de blé
- 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5h
Paris-brest
3h 10 min.
Profiteroles
2h 15 min.
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4h
Choux vanille-fraise
7h 15min
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Papillote de barbue aux petits légumes, sauce au safran
1h 15min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1h 50 min.
Glace au litchi, coulis de framboise
6u. 20min
Fraisier macaroné revisité
2 godz. 45 min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2h 10min