Compatibele versies
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de poires, en cubes
- le jus d'un citron jaune
- 30 g de cassonade
- 50 g de noisettes
- 40 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 140 g de sucre glace
- 35 g de farine de blé
- 50 g de jus d'orange (1½ orange environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2887 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 49 g
Alternatieve recepten
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Sorbet pomme-cidre, sablé breton, sirop au miel et crème chantilly
5 Std.
Marquise au chocolat, crème anglaise
6 godz. 35 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30 min
Araignée sur sablé cacahuètes, carottes et herbes fraîches
1 godz. 35 min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1 godz. 35 min
Saint-honoré citron-framboises
2h 30 min
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Gâteau mousse au praliné
13h