Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le sorbet abricot (la veille)
-
350
g d'abricots frais, coupés en morceaux et préalablement congelés 24 h avant
of 350 g d'abricots surgelés, coupés en morceaux - 70 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
La crème glacée miel-amande (la veille)
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de miel
- 80 g de pâte d'amande, coupées en morceaux
Le jour même
- 2 pêches blanches, épluchées et émincées en lamelles
- 2 abricots frais, épluchés et émincés en lamelles
- le jus d'1/2 citron jaune
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace maison
- 1 sachet de pop-corn caramélisés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1926.2 kJ / 460.7 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 64.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parfait melon-menthe
10 min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25 min
Tuiles à la rose
1h
Glace à l'abricot
6 Std. 15 Min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12h 30min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Sorbet fraise-coquelicot
10 min
Sorbet framboise-girofle
12 Std.
Sorbet à la fraise
12 Std.
Sorbet citron vert
12 Std.
Crémeux glacé aux pêches
3h 45 min