Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2280 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Lemon curd
25 Min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova aux figues
4h
Soufflé aux agrumes
30 Min
Pavlova en verrine
14 godz. 30 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Financiers à la pistache
45 Min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4h