Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue (la veille)
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 200 g de sucre glace maison
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture (le jour même)
- 2 citrons verts
- 3 clémentines
- 2 oranges sanguines
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue et égrainée
- 150 g de lemon curd maison (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2280 kJ / 546 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4h
Lemon curd
25min
Lemon curd Mode Sauce
20min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Crème catalane
4h 25 min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8h
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 Std. 15 Min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Minipavlovas
3h 45min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min