Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g d'eau
- 8 g de levure boulangère fraîche
- 5 g de cassonade
- 250 g de farine de blé T 55, et 20 g pour le plan de travail
- 125 g de farine de châtaigne (en magasin bio), et 20 g pour fariner le pain
- 1 c. à café de sel
- 10 g de beurre mou
- 25 g d'œuf, légèrement battu (environ ½ œuf)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1145 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain aux graines
5 Std.
Pain de seigle
5 Std.
Pain de campagne
4 Std.
Pain à la châtaigne
2h 55 min
Pain à la farine d'épeautre
3sa
Pain de seigle
2sa 40 dk
Pain coco aux fruits secs
2h 55 min
Pain complet ultra-moelleux
2sa 15 dk
Pains au maïs
3sa 20 dk
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Pain aux châtaignes
3sa 45 dk