Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fromage frais (la veille)
- 200 g de fromage blanc nature
La mousse (le jour même)
- 80 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 80 g de blancs d'œufs (2-3 blancs d'œufs)
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de crème liquide 35% m.g.
La compote de mangue (le jour même)
- 300 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 1 c. à soupe de miel brut
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 467.1 kJ / 111.1 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake aux galettes bretonnes et caramel
6h 15min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 min
Mousse de framboises à la verveine
10 Min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Compote pomme-poire aux épices
20 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5 godz. 30 min
Cheesecake fraise-ricotta
1h
Eclairs caramel beurre salé
24 Std.