Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2097 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sucré salé de porc aux figues
13h
Gelée de pomme à la vanille
6 godz.
Breizh bowl
13h
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Liqueur de cassis
1440h
Compote de rhubarbe
1h 5min
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 godz.
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Tarte feuilletée pomme-raisin sans sucre ajouté
2h