Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de vin blanc, type gewurztraminer d'Alsace
- 300 g de sucre à confiture
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre doux
- 40 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 60 grains de raisin blanc, épépinés
- 40 grains de raisin noir, épépinés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2097 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 78.8 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de framboise
6 Std.
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12 godz. 30 min
Betteraves marinées aux framboises
1h 35min
Confiture de framboises au romarin
30min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Poires farcies en papillote
35min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Değerlendirme yok
Pommes vapeur et sabayon au cidre
40min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 Std. 15 Min
Confiture de pommes à la pâte d'amande
25min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h