Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 90 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux (1-2 cm)
- 90 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 45 g d'eau
- 1 pincée de fleur de sel (petite pincée)
La crème diplomate biscuitée
- 2 feuilles de gélatine alimentaire, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait entier
- ½ gousse de vanille
- 30 g de biscuits, type St-Michel, pulvérisés en poudre
- 60 g de jaunes d'œufs
- 60 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs, type Maïzena
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 250 g de groseilles rouges
- quelques copeaux de chocolat noir
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2839.8 kJ / 681.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 45.3 g
- Verzadigd vet
- 28.8 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 234.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa inglese
3h 20min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2 Std. 10 Min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Sauce blanche
10 min.
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Pie à la rhubarbe et à l'orange
1h 15 min.
Christmas cake traditionnel
720u.
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Tarte abricot-framboise
1h 15 min.
Gâteau au chocolat aux cerises
2 Std. 15 Min
Galantine de volaille, farce au boudin blanc et à la pistache
13u. 15min
Tarte à la rhubarbe
1h