Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-Deauville
12h
Truffes au chocolat blanc
1h 35 min.
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Petits moelleux vapeur à l'orange
55 min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2h 25min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 godz. 15 min
Gratin de raisin en sabayon
20 min
Vin chaud aux agrumes
12h 25 min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35 min
Charlotte aux nectarines
7ωρ.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13u. 30min