Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de crème de whisky, maison ou type Baileys
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 369.4 kJ / 88.9 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Truffes au rhum et à la cannelle
45min
Vin chaud aux agrumes
12 Std. 25 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30 min.
Sorbet au limoncello
3h 10min
Vin blanc chaud
12 Std. 25 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Pâtes de poires à la fève tonka
13 Std. 40 Min
Truffes chocolat-noisette
12sa
Confiture de vin aux épices
12sa
Glace rhum raisins
12sa