Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques au chocolat
- 300 g de chocolat blanc, coupé en morceaux
Le croustillant de madeleine
- 50 g de beurre
- 40 g de cassonade
- 250 g de petits gâteaux, type madeleine
La compote de mirabelles
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de mirabelles
- 15 g de beurre
- 20 g de sucre en poudre
La crème diplomate à la mirabelle
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de fécule de maïs
- 50 g de crème de mirabelle ou liqueur de mirabelle
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le dressage
- 2 sachets de nappage pour tartes
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire jaune en poudre
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire rouge en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2964.6 kJ / 710.5 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aspic d'asperges
24h
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19u.
Mousse surprise
14h
Galantine de pintade foie gras noisette
13u.
L'escargot chou
1u. 15min
Petits beignets de carnaval
3 Std.
Verrines à l'italienne
3óra 25p
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30 min.
Tartelette aux légumes de printemps
1h 10min
Choux amarena
1h 25min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h