Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La détrempe (à faire la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
- 180 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
Le tourage
- 200 g de beurre demi-sel
- farine de blé, pour fariner
- 200 g de sucre en poudre
- 4 pêches de vigne, pelées (400 g env.) et coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1925 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 61.8 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux noix
3 Std.
Pain de Gênes
1 Std.
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min
Kouign-amann
2h 15min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Ballottines de chou aux oignons grillés, épinards et fruits secs
1 Std. 30 Min
Beignets aux pommes
1 Std. 20 Min
Kouign-amann
4 Std.
Carrés aux framboises
14 Std. 10 Min
Pithiviers
2h
Douillon aux poires
1 Std. 15 Min