Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
of 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coquins de Linz
3h 15min
Tarte fine aux groseilles et crème biscuitée
13h 10min
Stollen
3h 45min
Gâteau des rois
2h 15 min
Gâteau aux prunes
1 Std. 15 Min
Chapon rôti aux fruits secs
4 godz. 55 min
Focaccia croustillante
1h 55min
Biscuits pain d'épices
45 Min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3j 50 menit
Gâteau de ménage
2h 45 min
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 godz. 35 min
Cake marbré chocolat et courge
1 Std. 45 Min