Rissoles (chaussons aux fruits secs)
TM5 TM31 TM6

Rissoles (chaussons aux fruits secs)

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

La pâte feuilletée

  • 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
  • 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 125 g d'eau très froide
  • ½ c. à café de sel

La farce

  • 180 g de pruneaux dénoyautés
  • 180 g d'abricots secs dénoyautés
  • 180 g d'eau
  • 180 g de raisins secs
  • 60 g d'alcool de poire
    of 60 g d'alcool de prune

Les rissoles

  • 1 jaune d'œuf

Voeding
per 1 pièce
Calorieën
991.4 kJ / 237.7 kcal
Eiwitten
2.7 g
Koolhydraten
22.8 g
Vetten
12 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten