Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
of 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche aux marrons
1sa 40 dk
Navettes au zeste d'orange
1u. 35min
Salade de crudités à la vinaigrette et filet d'omble
30 dk
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2sa 50 dk
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25min
Bûche roulée noisette-café
1sa 20 dk
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1 godz. 45 min
Bûche roulée au café
2sa 40 dk
Pissaladière
3sa