Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 125 g d'eau très froide
- ½ c. à café de sel
La farce
- 180 g de pruneaux dénoyautés
- 180 g d'abricots secs dénoyautés
- 180 g d'eau
- 180 g de raisins secs
-
60
g d'alcool de poire
of 60 g d'alcool de prune
Les rissoles
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 991.4 kJ / 237.7 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau aux noix
45min
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2 Std. 35 Min
Macaronade
2h 30min
Pizza à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Croissants au chocolat
Geen beoordelingen
Petits flans pâtissiers
1h 15min
Brioches fourrées au praliné
2u. 45min
Brioche roulée comme une galette des Rois
3h 50min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Briochettes feuilletées
2u. 45min