Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 100 g de chocolat noir à 70 % de cacao, détaillé en morceaux
- 25 g de fécule de maïs
- 25 g de lait concentré sucré
- 2 pincées de vanille en poudre
- 600 g de lait
La gelée de café
- 120 g de café
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 30 g de lait concentré sucré
Crème double chocolat (3 portions 1-3 ans)
- 30 g de chocolat, râpé ou concassé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 831.5 kJ / 199.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 91.2 mg
Alternatieve recepten
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Œufs au lait au citron
5 godz.
Crème express chocolat-vanille
20 Min
Gâteau coton
1 Std. 45 Min
Crème au praliné
2h 20min
Crème dessert
15 Min
Crème au café
2h 30min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1h 50 min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12 Std. 15 Min
Crème dessert au thym citron
30min
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Crème renversée au café
2 Std.