Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 100 g de chocolat noir à 70 % de cacao, détaillé en morceaux
- 25 g de fécule de maïs
- 25 g de lait concentré sucré
- 2 pincées de vanille en poudre
- 600 g de lait
La gelée de café
- 120 g de café
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 30 g de lait concentré sucré
Crème double chocolat (3 portions 1-3 ans)
- 30 g de chocolat, râpé ou concassé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 831.5 kJ / 199.3 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 91.2 mg
Alternatieve recepten
Crème express chocolat-vanille
20 Min
Crème au lait de coco
15min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25 min
Crème au chocolat
3h 25 min
Crème dessert aux noisettes
2h 40 min
Crème dessert à la vanille
1h 25 min
Petits pots de crème au chocolat
40min
Crème dessert
15min
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15min
Crème renversée au café
2h
Crème au café
2h 30min
Crème au praliné
2 godz. 20 min