Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée de mandarine
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de jus de mandarine (2-3 mandarines env.)
La mousse au chocolat
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de mascarpone, très froid
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
Le glaçage miroir et finition
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 90 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 35 g de cacao en poudre
Le lendemain
- 8 biscuits au beurre, type Roudor
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25 min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Boule coco-mangue
9 Std.
Verano
12h 45min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12sa
Eclairs au foie gras
3h 15min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Eclairs de printemps à la verveine
24 Std.
Eclairs aux fruits rouges
12sa
Eclairs fraises-chocolat blanc
24 Std.
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15 min