Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à brioche
- 230 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 1 œuf
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 150 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 150 g de beurre doux, mou et coupé en parcelles
- farine de blé, pour fariner
La pâte feuilletée
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux et à plat
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g d'eau
- 1 pincée de sel
- farine de blé, pour fariner
La crème à l'amande
- 100 g d'amandes émondées
- 30 g de sucre en poudre
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
La crème aux épices
- 60 g de beurre doux, mou
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'épices à pain d'épices
Le façonnage
- 1 œuf, pour la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2938.5 kJ / 703.3 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 72.7 g
- Vetten
- 39.1 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Napolitain
73h 40 min
Baguette viennoise
4h 25min
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Pain cocotte
2h 20min
Focaccia sucrée à la noisette
2h 20min
Sucre vanillé
72 godz.
Fruits déguisés
45 min
Petits pains suédois
16h
Pâte levée feuilletée
12h 30min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Pâte feuilletée express
2h