Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 255 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2hod. 50min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15min
Pâté de campagne
48sa
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de lapin
12 Std.
Terrine de viandes express
1 godz. 5 min
Rillettes de porc au cidre
2hod.
Terrine de campagne
4h 30min