Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 255 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Pâté de campagne au foie gras
48u.
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Pâté de campagne
48u.
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Terrine de campagne
25h 15min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min