Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
of 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72 Std.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Les beurres aromatisés
24 Std.
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Champignons farcis
55 Min
Ballotine comme un macaron
25min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 Std. 30 Min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min
Sauce gribiche
15 Min