Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
of 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras de canard
72h
Œuf cocotte à l'oseille
40 Min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Opéra de foie gras
24h
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 godz. 15 min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Sauce gribiche
15min