Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La mousse de magret
- 80 g de magrets de canard fumés et dégraissés
- 140 g de fromage frais, type St Môret®
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 goutte d'huile essentielle d'orange douce
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 475.4 kJ / 114.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Filet de dinde en croûte sauce forestière
1hod. 40min
Cailles farcies
1小时 15 分钟
Bouchées chèvre-raisin
1小时
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 Std. 45 Min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 Std. 45 Min
Petits choux aux escargots
1h 20min
Opéra de foie gras
24h
Mignardises comme un Irish coffee
4h 10min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Langues de chat aux rillettes de saumon
1小时
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min