Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pâté de lapin
- 500 g de viande de lapin, en morceaux
- 200 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 4 brins d'estragon frais, équeutés et ciselés
- 2 c. à café de cognac
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café rase de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La pâte
- 2 pâtes brisées maison
- farine de blé, pour fariner
- 1 œuf battu à la fourchette, pour la soudure et la dorure
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1581.9 kJ / 379.6 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Pâté en croûte
7h 45min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Pâté lorrain
15hod. 30min
Pâté de campagne
48 Std.
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Terrine de campagne
25h 15 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté périgourdin
48 Std.
Terrine de lapin aux herbes
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min