Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2323 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 Min
Pâté en croûte à la châtaigne
13u. 30min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min