Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g de farine de blé
- 170 g de beurre, coupé en morceaux
- 90 g d'eau
- 2 c. à soupe de persil frais
- 850 - 950 g de rouelle de porc, dégraissée et détaillée en dés (2 cm)
- 1 c. à café rase de poivre blanc en grains
- 15 g de cognac ou d'un autre alcool
- 100 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 1 barde de lard
- 1 œuf battu, pour la dorure
- 1 sachet de gelée au madère
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2323 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte à la châtaigne
13h 30 min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Galette bressane
13h
Terrine bressane
24h
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55min
Terrine de campagne
4h 30 min
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min