Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de fraises
- 300 g de sucre en poudre blond
- 8 g d'agar-agar (4 sachets)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 20 g d'huile neutre, pour le cadre à pâtisserie
- 150 g de sucre cristal
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 180.7 kJ / 42.6 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Meringue classique
3h 25min
Nougat de Montélimar
3h 30 min
Glace menthe-chocolat
12 Std.
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3 Std. 10 Min
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Sirop de menthe
50 Min
Mousse glacée à la menthe
12 Std.
Confiture de poires
6 Std.
Confiture aux épluchures de pomme
45 min
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.