Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de caramel au beurre salé
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
Le jour même
- 30 g de poudre au caramel maison (voir "Conseil(s)")
- 30 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 420.5 kJ / 100.8 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Truffes chocolat-noisette
12h
Truffes à la crème de whisky
2h 20min
Pièges aux speculoos
3h 15min
Truffes au cacao et fruits secs sans sucre ajouté
45 Min
Sucre pralines roses
5min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 Min
Les croustouilles
20 Min
Poudre au caramel
1 Std.
Sucre à la fève tonka
5min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 Std. 15 Min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2 Std. 15 Min