Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g d'eau
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g de bière froide
- 230 - 250 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
La friture et la finition
- 400 - 500 g de morue dessalée, sans peau ni arêtes, détaillée en bâtonnets (5 x 1 cm)
- 300 g d'huile d'olive
- 70 g de poivron rouge en conserve, taillé en fines lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce armoricaine
1 Std.
Sauce rouille
10min
Calamars farcis comme en Algarve
1sa 10 dk
Quenelles de beignets de chou-fleur
1 Std.
Empanadillas de poulpe
1 Std. 30 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta
1 Std.
Paupiettes d'agneau
1 Std. 30 Min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 Std.
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min