Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
of 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau battu
3h
Poires duchesse
12 Std. 25 Min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1h 45min
Croustade aux pommes
50min
Tuiles à la rose
1h
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2h
Bûche soyeuse enneigée
4 Std. 35 Min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Flan brésilien aux œufs
1 godz. 5 min
Gâteau aux épices et limoncello
40min
Tarte au riz à la normande
1h 25min
Fenetra de Toulouse
1h 30min