![Tourtière aux pruneaux Tourtière aux pruneaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C05C0D63-F691-4499-A09C-71D5784AD63D/Derivates/21ea812a-e272-4b36-9e2a-562c7b79ce98.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
of 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45 min
Tiramisu sans cuisson
4h
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12h
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Geen beoordelingen
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1 godz.
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5 min
Baba au rhum
3h
Jalousie aux pommes
1h 25min
Malakoff à la crème anglaise
25 min
Flan brésilien aux œufs
1h 5 min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45min